06/30 489-6890 06/70 606-4506

Az apartmanok Lelle szívében, de ugyanakkor csendes, nyugodt környezetben helyezkednek el. Kisgyermekes családoknak és pihenni vágyóknak ideális hely a kikapcsolódásra, feltöltődésre. Szép nagy füves kertjének köszönhetően, kapui két utcára nyílnak. Az egyik a térképen is jelölt Napsugár utca 4., a másik a vitorláskikötővel szemben található, így a két strand bármelyike csak egy ugrásra van az apartmanoktól. Szabad strand 25 méter. Napfény strand 100 méter. Autóval mind a két kaput igénybe lehet venni.

Apartmanok felszerelései: síkképernyős TV, MinDig TV alapcsomaggal, wifi, saját terasz, ill., erkély, 4x7 m medence, gyereksarok, apartmanonként 1 gépkocsi beálló, biciklitartó, légkondicionálás az árban. Ágynemű, végtakarítás, egészségügyi papír, hajszárító. Babáknak rácsos kiságyat + ágyneműt, etetőszéket, fürdető kádat és fellépőt tudunk biztosítani térítésmentesen Kérem, előre jelezze, ha szüksége van rá.

Teakonyha felszerelései: 2 lapos indukciós főzőlap, 130 l –es hűtőszekrény, mikró, vízforraló, evőeszközök, edények, tányérok, poharak.

A medence használata: Kizárólag csak saját felelősségre használható. Kiskorú gyermek csak szülői felügyelettel tartózkodhat a medencében.

Járványügyi helyzetre való tekintettel a medence az idei nyáron zárva tart. Megértésüket köszönjük.

év
Kérek hírlevelet